Asjeblief, mijn pad naar geluk

Wie ben ik?


Mijn naam is Floor. Ik ben een Brabants gezelligheidsdier met beide voeten op de grond. Moeder van twee dochters, energetisch therapeut en yogi. In een tijdperk dat voelt als een vorig leven runde ik een vakantiepark, was ik áltijd bezig met alles en iedereen en zorgde ik slecht voor mezelf. Dat laatste was trouwens niets nieuws..


Op 17-jarige leeftijd had ik een chronische darmziekte. Ik pleegde continu roofbouw op mijn lichaam. Ik kreeg medicijnen, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereikte als ik rust nam en minimaal at zodat mijn lichaam de tijd kreeg om zich te herstellen. Zo overleefde ik vele stressvolle perioden, totdat ik erachter kwam dat het anders kon.


Ik deed 3 verschillende energetische opleidingen tegelijk. Hierdoor kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik begon met yoga om meer flexibiliteit en ruimte in mijn stijve pijnlijke lichaam te krijgen. Ik werd verliefd en ging werken bij mijn toenmalige partner, op dat vakantiepark dus. In deze tijd vergat ik mezelf en kreeg ik meerdere malen last van mijn darmen.


In 2016 besloot ik dat het tijd werd voor echte veranderingen. Ik begon aan de VITT-opleiding in Belfeld. Dit is een 4-jarige energetische opleiding. Pas daar voelde ik hoe het is om vanuit je hart en verbinding te leven. Zo kloppend voor mij! Heerlijk om die stilte, vrede en liefde te voelen. Tegelijkertijd begon ik ook aan een yogaopleiding. Beide opleidingen waren voor mij de ideale combinatie.


Nu sta ik iedere dag vroeg in de ochtend in stilte op en doe ik mijn yoga practice. Eerst aandacht en tijd voor wat er leeft in mij. Dit geeft mij iedere dag duidelijkheid over wat er gevraagd wordt om vanuit de verbinding met mezelf te leven. Het is een groots cadeau aan mezelf.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga uden, Geluk, rust, zelfvertrouwen

Asjeblief, voor jou

Asjeblief is als een natuurlijk vervolg van mijn eigen pad. Niet eerder heb ik zó uit mijn hart geleefd dat mijn ‘werk’ daar onderdeel van is. Het is mijn missie om iedereen die worstelt met onzekerheid, slechte relatie, lichamelijke klachten, angsten, onverwerkte emoties, belemmerende patronen en overtuigingen te helpen zichzelf te genezen. Zodat jij kan kiezen voor jouw droomleven vanuit verbinding en passie. Leven voor geluk, vrijheid en een kloppend hart!


Mijn visie op yoga

Yoga is een mooie manier om dagelijks het contact met jezelf aan te gaan. Jouw lichaam laat iedere dag zien en voelen hoe het gaat. Yoga brengt je in een meditatieve staat waardoor je je geest rust geeft. Je ademhaling die je intensief gebruikt tijdens de practice maakt verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is een spirituele reis in jezelf en biedt naast vele fysieke voordelen vooral voordelen in je persoonlijke ontwikkeling. Het lichaam laat jou via een klacht weten waar de energie niet stroomt. Het is aan jou om te gaan luisteren wat deze klacht te zeggen heeft. Geloof me ik heb heel wat klachten zelf weten te genezen door mijn groeistappen te zetten.


Energiewerk

Wanneer iemand klaar is om een groeistap te zetten kan dat d.m.v. energetische coaching. Tijdens de coaching kijken we samen wat er speelt. Vaak hebben we te maken met opgeslagen emoties in het lichaam van dit leven of van vorige levens. Wanneer we dit opruimen ontstaat er letterlijk veel ruimte, stilte en rust. Stap voor stap ga jij weer voluit leven.


Wil jij leren jezelf te genezen? Wil jij vrij zijn om jou droomleven te leven? Neem jij verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, leven en geluk?

Door Yoga en de VITT-opleiding ben ik na jaren werken aan mezelf, mijn pad naar geluk aan het volgen. Ik leef van binnenuit!

Volg jij ook jouw pad naar geluk? Ik loop graag een stuk met je mee.


Wat kan ik je leren?

Terug naar jouw pad

Een 21-daagse yoga challenge waarmee jij jouw gezondheid boost op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


Online yoga video’s

Dertig minuten per dag

Een deep dive in de filosofie van yoga

Starten wanneer jij wilErvaar de wonderlijke wereld van energie, de kracht van de natuur en jouw kern in deze drie weken.


Wedden dat je daarna niet meer anders wil?

67,-

Add Your Stars

Energetisch consult

Krijg inzicht in je blokkades, emoties, angsten en klachten en laat mij je helpen ze te transformeren.


Tijdens een consult krijg je het duwtje in de juiste richting en leer je wat jouw gevoel je zegt. Ik geef je de tools om zelf de volgende stappen te zetten maar na dit consult is er iets verandert en dat voel je!


Een consult kan online of in een live ontmoeting.Wil jij alles uit jezelf halen wat erin zit?

Dan is onderstaande wat voor jou!

           

95,-

Add Your Stars

Elements Day

Bepaal jouw eigen waarde tijdens deze krachtige dag in de natuur samen met gelijkgestemden.

Tijdens de Elements Day:


  • Ervaar je de kracht van de natuur en jouw kern aan de hand van de 5 elementen
  • Laad je op en transformeer je wat niet meer dient
  • Word je rustiger in je hoofd
  • Kom je in contact met je lichaam
  • Leer je wat yoga, adem en meditatie voor jou doen

Elements Day is een compleet verzorgde dag op een prachtige locatie in de Brabantse natuur. Inclusief gezonde lunch, hapjes en drankjes.

149,-

Add Your Stars

Volg je natuurlijke pad

In 12 maanden van aanmodderen naar vrijheid en geluk, dat is wat het jaartraject met je doet.


In dit 1:1 traject maak je een commitment met jezelf en neem je de regie over jouw leven dankzij de kracht van de natuur. Zijn wie je bent, doen wat jij wil.


  • Krijg inzicht in jezelf aan de hand van de 5 elementen
  • Start ieder seizoen met een Elements Day
  • In ieder element een 1:1 transformatiesessie met mij
  • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
  • Laat je inspireren, motiveren en deel met gelijkgestemden in de community


3.333,- 

Add Your Stars