Over mij...

Missie

Het is mijn missie om iedereen die worstelt met onzekerheid, slechte relatie, lichamelijke klachten, angsten, onverwerkte emoties, belemmerende patronen en overtuigingen te helpen zichzelf te genezen. Zodat jij kan kiezen voor jouw droomleven vanuit verbinding en passie. Leven voor Ultiem geluk, vrijheid en een kloppend hart!


Yoga is een mooie manier om dagelijks het contact met jezelf aan te gaan. Jouw lichaam laat iedere dag zien, voelen hoe het gaat. Je komt in een meditatieve staat waardoor je je geest rust geeft. Je ademhaling die je intensief gebruikt tijdens de practice maakt verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is een spirituele reis in jezelf en biedt naast vele fysieke voordelen vooral voordelen in je persoonlijke ontwikkeling. Het lichaam laat jou via een klacht weten waar de energie niet stroomt. Het is aan jou om te gaan luisteren wat deze klacht te zeggen heeft. Geloof me ik heb heel wat klachten zelf weten te genezen door mijn groeistappen te zetten.Wanneer iemand klaar is om een groeistap te zetten kan dat dmv energetische coaching. In dit coaching gesprek gaan we samen kijken wat er speelt. Vaak hebben we te maken met opgeslagen emoties in het lichaam van dit leven of van vorige levens. Wanneer we dit opruimen ontstaat er letterlijk veel ruimte, stilte en rust. Stap voor stap ga jij weer voluit leven.


Wil jij leren je zelf te genezen? Wil jij vrij zijn om jou droom leven te leven? Neem jij verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, leven en geluk?

Door Yoga en de VITT-opleiding ben ik na 3 jaren werken aan mezelf, mijn pad naar ultiem geluk aan het volgen. Ik leef van binnenuit!

Wil jij ook jouw pad volgen naar ultiem geluk?

 

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Gezondheid, Welzijn

Wie ben ik?

Op 17-jarige leeftijd had ik een chronische darmziekte. Ik pleegde continu roofbouw op mijn lichaam. Ik kreeg medicijnen, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereikte als ik rust nam en minimaal at zodat mijn lichaam de tijd kreeg om zich te herstellen. Zo overleefde ik vele stress perioden, totdat ik erachter kwam... dit kan anders.


Ik deed 3 verschillende energetische opleidingen tegelijk. Hierdoor kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik begon met yoga om meer flexibiliteit en ruimte in mijn stijve pijnlijke lichaam te krijgen. Ik werd verliefd en ging werken bij mijn toenmalige partner. In deze tijd vergat ik mezelf en kreeg ik meerdere malen last van mijn darmen.


In 2016 besloot ik dat het tijd werd voor echte veranderingen. Ik begon aan de VITT-opleiding in Belfeld. Dit is een 4-jarige energetische opleiding. Ik voelde hoe het is om vanuit je hart en verbinding te leven. Zo kloppend voor mij! Heerlijk om die stilte, vrede en liefde te voelen. Tegelijkertijd begon ik ook aan een Yogaopleiding. Beide opleidingen waren voor mij de ideale combinatie.


Vroeg in de ochtend sta ik in stilte op en doe ik mijn Yoga practice. Eerst aandacht en tijd voor wat er leeft in mij. Dit geeft mij iedere dag duidelijkheid over wat er gevraagd wordt om vanuit de verbinding met mezelf te leven.

En jij? Wat gun jij jezelf?

Wat kan ik voor je doen?

Terug naar jouw pad

Ervaar 21 dagen iedere dag yoga


Opbouw naar dagelijkse Practice


Online video's waarin ik je meeneem in de wonderlijke wereld van Energie


Ervaar de kracht van de natuur en jouw kern


Lees over de filosofie van Yoga


Start met deze challenge wanneer jij wil


67,-

Add Your Stars

Energetisch consult

Inzicht in je blokkades, emoties, angsten en klachten

                       

Een duwtje in de juiste richting

                       

Luisteren naar je gevoel

                                                


Wezenlijke verandering en dat voel je!


Tools om al zelf de volgen de stappen te zetten. 


Meeting kan online


Of je bent welkom in een ontmoeting live

           

95,-

Add Your Stars

Elements Day

Start direct met de juiste energie van het natuur element


Samen met een gelijk-gestemde tijd voor jezelf       


Een prachtige locatie in de natuur


Ervaar de kracht van de natuur en jouw kern


Een compleet verzorgde dag inclusief gezonde lunch, hapjes en drankjes

149,-

Add Your Stars

Volg je natuurlijke pad

Zet je doelen in een 1:1 met mij


Maak een commitment met jezelf


Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test


Iedere seizoen een Elements Day


In ieder element een 1:1 transformatie sessie met mij


Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement


Laat je inspireren, motiveren en deel  met gelijkgestemde


3.333,- 

Add Your Stars