Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Yoga uden Innerlijke rust

Blijf moeiteloos bij jezelf

Ervaar...

  • Rust, Ruimte & Energie
  • Verbinding met jezelf en anderen
  • Hoe jij voor jezelf zorgt
Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Simpel bij jezelf blijven

Blijf bij jezelf wordt vaak gezegd. Maar hoe dan? Dat leer je met deze tool. Hoe vaker je hem inzet, hoe meer het vanzelf gaat. Je voelt je verbonden met jezelf en met anderen!

Rust, ruimte & energie

Met deze tool bescherm jij jezelf tegen prikkels en invloeden van buitenaf. Je maakt een ruimte om je heen die groot genoeg is voor jou. Je schoont jouw ruimte op en je ervaart rust, ruimte en energie om te doen wat jij wil.

Verbinden

Je verbindt je met de stilte in jezelf. Van hieruit is het mogelijk om je te verbinden met anderen zónder jezelf te verliezen, je leeg te voelen of het idee te hebben dat je ineens van alles moet met anderen. Je weet wat jouw verantwoordelijkheden zijn.

Ontdek hoe jij bij jezelf blijft

Je eigen ruimte, wat bedoel ik daar nou mee? Misschien herken je jezelf wel in de vrouw die aan het einde van de dag heel graag alleen wil zijn. Die écht geen puf meer heeft om nog met de kids te spelen of gezellig te doen tegen een partner. Liever plof je (doodmoe) op de bank. Of – een ander voorbeeld- herken jij je in de persoon die zich nogal druk maakt om wat anderen van je vinden. Hoe zeer je het ook relativeert: je voelt je toch vaak minder waard. Onbewust ga je daarom nogal pleasen of neem je problemen van anderen uit handen. Jij lost het wel voor ze op!

De voorbeelden hierboven zijn typische situaties waarin je níet in je eigen ruimte bent. Je kunt die eigen ruimte zien als een energetische beschermlaag waarin je zelf bepaalt hoe jij je wilt voelen en die je beschermt tegen invloeden van buitenaf. SAY WHAT?

Ja, dat kan echt. En met de Bloom up tool leer ik jou hóe.

De tool leert je die beschermlaag neer te zetten voor jezelf. Je leert onderscheid maken in de energie van anderen en van jezelf, want niet alles wat jij voelt is van jouzelf. Ik leer je hoe je dit simpel kunt loslaten. Er ontstaat ruimte om te voelen dat je écht goed bent zoals je bent. Daar hoef je niets voor te doen. Dat voelen geeft je veel rust en energie.


Bloom up is een

levens veranderende tool

De Bloom Up tool kun je altijd en overal inzetten.

Het kost je slechts één minuut!

Hoe vaker je het doet hoe sneller je het oppakt,

tot het moment dat je het bijna nooit meer hoeft te doen

en je er je hele leven lang plezier van hebt.

En niet alleen jij. Iedereen is graag bij je.

Je kunt samen genieten zonder dat er iemand moe of geïrriteerd is.Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid
OMG! Wat een verandering.


Ik voelde me helemaal niet lekker, depressief zelfs een beetje. Ik had last van vermoeidheid, irritaties en van allerlei geluiden. Ik kon geen rust vinden. Door mijn eigen ruimte te creëeren voelde ik die ook letterlijk. Ik kreeg rust, energie en ik had een glimlach op mijn gezicht. En het allermooiste? Wanneer ik dit niet meer voel kan ik het opnieuw doen, waar ik ook ben. Dank je wel!

Sharlene

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Me, Myself and I

Ik weet als geen ander hoe het is als je gevoelig bent en hoop enorm dat jij het voor jezelf niet ziet als een last. Gevoelig zijn is een mooie kwaliteit, mits je weet hoe je ermee om moet gaan.


Dat duurde bij mij even. Ik was vaak geraakt om niets, geïrriteerd, moe en ging continu over mijn grenzen heen. Dit resulteerde al op jonge leeftijd in een chronische ziekte waarbij ik niet meer kon doen wat ik wilde. Mijn lijf deed immers pijn en ik sliep de halve dag.


Toen ik het energiewerk ontdekte ging er een wereld voor me open. Ik ben energetische opleidingen gaan volgen en ontdekte de gemene deler in al die opleidingen: ik kan alles in mezelf vinden. Het trauma, maar ook de antwoorden, heling en het geluk.Ik ben dan ook super dankbaar dat ik geleerd heb hoe ik de sleutel ben voor mijn eigen geluk. Door trauma’s, onverwerkte emoties en oude pijn, overtuigingen en patronen op te ruimen is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Ik heb energie, innerlijke rust, voel balans en ruimte. Ik voel me gewoon lékker. Nu kan ik omgaan met mijn emoties zonder dat ze de overhand nemen en ben ik snel terug bij mezelf uit moeilijke situaties.Dit kun jij ook ervaren, want jouw geluk komt van binnenuit. Je hebt echt niets anders nodige dan jij, jou, jezelf! Ik kan dan ook niet wachten om jou te leren hoe je jezelf kunt helen.

Wat anderen ervaren...

Wat fijn die Bloom up. Ik heb hem ook echt ff nodig ivm discussie op mijn werk over mijn vakantie. 😏 Ik kan door de tool rustig blijven en in contact. Ik merk dat ik hierdoor geen stress ervaar en erop vertrouw dat we tot een goede oplossing komen.

Marielle 

Ik heb de Bloom Up gedaan!  Heel duidelijk en beeldend verteld. Een fijne video op het eind, met duidelijk uitleg, van een fijne vrouw. 🙂

 Ik doe de tool ook met mijn kinderen en werkt ook heel goed voor hun. Ze zijn blij, kunnen goed slapen, luisteren beter en zitten gewoon goed in hun vel!

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Uden, zelfliefde, verbinding, Innerlijke rust

Lisa

Als zeer rustgevend.......!!!!!

Ik voel mezelf te zitten in die zilverwitte, doorschijnende kermisbal in het water van de wereldzee. Om de bal heen klotst en stroomt het alle kanten uit. In de bal is het veilig , rustig en stil.

De bal beschermt mij en gaat altijd met mij mee. Het licht binnenin kan veranderen in zachtgeel, lichtblauw, lichtgroen

oranje, rose, paars. Is het ooit helemaal donker binnenin? Dank je wel voor de Bloom UP!


Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Uden zelfliefde zelfvertrouwen

Wilma

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid
€22,-

Bloom Up!

De enige manier om je goed te voelen is om daar zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Jij hebt invloed op hoe jij je voelt, wat je toelaat en hoeveel ruimte je in neemt. Bloom Up is een krachtige tool die jij overal en altijd kunt inzetten. Hoe vaker jij het doet, hoe sneller het gaat en hoe minder vaak je het hoeft te doen. 


Bekijk de video en leer hoe jij moeiteloos bij jezelf blijft.

Ervaar: 

  • Hoe jij simpel bij jezelf kan blijven
  • Wat er gebeurt als jij je eigen verantwoordelijkheid neemt
  • Dat je volop energie hebt om te doen wat jij wil
  • Vrijheid, omdat je geen last hebt van prikkels
  • Dat jij bepaalt hoe jij je voelt, altijd & overal je hele leven lang
  • Ook te gebruiken voor je kinderen, werkt echt geweldig voor ze!

Lees het bijbehorende e-book. Hierin leg ik de theorie uit van de tool. De tool is een video waarin je samen met mij je energieveld neerzet. Door de video doen we het samen en lift jij als het ware mee op mijn energie, waardoor het veel makkelijker is om te doen.