Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Gezondheid, Welzijn

Volg je natuurlijke pad

In 12 maanden van aanmodderen, vermoeid,

pijntjes en alle ballen hoog willen houden naar

vrijheid en ultiem geluk!!


Neem de regie over jouw leven!

Zijn wie jij bent. Doen wat jij wil.

Volg jij je natuur?

Ken je dat gevoel? Dat je niet vooruitkomt, dat je vast zit, dat je aanmoddert? Je bent moe, je voelt onrust, je lichaam zit niet lekker doet pijn zelfs, je bent druk met alles en iedereen, je komt tijd te kort, en je hoofd blijft maar tetteren? Kortom alles zit tegen en dat alleen bij jou! Je verlangt  naar die rustige  stroom waarop je mee kan varen, maar waar  de f*ck vind je die stroom? Waar vindt je geluk, stilte, energie, ruimte en een helder hoofd? 


Zien jullie die houding bovenaan? Ingewikkelde houding toch? Vond ik wel en lukte me ook pas na een jaar. Door iedere dag stappen te zetten "ontwikkelde" ik mezelf. De houding was het gevolg. Kracht, balans en rust.


Iedere dag begin ik met tijd voor mezelf. In alle stilte in de vroege ochtend maak ik al contact met mijzelf. Het is stil in mij, Ik voel van alles. Soms fijn, soms niet. Ik laat het er zijn. Er is verbinding. Ruimte voor wat er is. Ik sta op mijn yogamat om mijn groei stappen te zetten naar mijn ultieme geluk. Door de ademhaling maak ik  verbinding met mezelf. De energie stroomt en inzichten worden verkregen. Oude pijn en trauma's komen los. Patronen worden doorzien en beperkende overtuigingen losgelaten. Mijn hoofd wordt stil, het lichaam flexibel en sterk, je persoonlijkheid en ziel samen. Vanuit hier kan ik  luisteren, weet ik welke stappen te zetten om het leven te leven waar ik van droom. Leven met de stroom mee!


Je lichaam is  in staat om zichzelf te genezen. Leer om te luisteren naar je lichaam, te voelen wat er is en samen te werken met de natuurlijke energie, zodat jij jouw eigen unieke  zelf helende methode ontwikkeld.  Waarbij jij zelf de regie neemt over jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid. 

Dit kan iedereen. De vraag is: Kies jij voor jezelf?

Alleen jij kunt jouw leven veranderen!


Jij bent de sleutel tot jouw eigen geluk.

Floor

Volg je natuurlijke pad

Volg je natuurlijke pad is een jaarprogramma waarbij je gebruik gaat maken van de kracht van de natuur. Door dagelijks even stil te staan en tijd te besteden aan jezelf krijg je steeds meer inzichten om jouw groei stappen te zetten. Je maakt je vrij en gaat jouw natuurlijke pad lopen. Jouw ultieme geluk. Er zijn 5 seizoenen met elk een specifiek programma om je energie te laten stromen. Je kunt aan het begin van ieder seizoen starten. Op 21 maart begint het Voorjaar, op 21 juni de Zomer, op 21 september het Najaar, en op 21 december de Winter. Haal uit elk seizoen wat erin zit!


Hoe ga jij jouw natuurlijke pad volgen?


Zet je intenties en doelen neer voor het komende jaar in een 1:!1 met mij


Maak een commitment met de belangrijkste persoon, namelijk jijzelf


Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test


Iedere seizoen start je direct met de juiste energie tijdens een Elements Day. Een one day retraite waarbij je verbinding maakt met jezelf, de natuur en gelijkgestemde! 


In ieder element heb je een 1:1 transformatie sessie met mij om een groei stap te zetten. Dit betekent minimaal 5  grote transformaties dit jaar! 


Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement


Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties


Laat je inspireren en motiveren door je ervaringen met een gelijkgestemde community te delen waardoor jij jouw groei stappen kunt zetten


Creëer elke dag 30 minuten me-time.  Je gaat versteld staan wat je dit voor rust gaat brengen. 


Ooo en uh als je denkt dat je gaat opgeven? Echt niet!  Want je komt terecht in een community met gelijkgestemde. Waar je elkaar committed houd aan doelen en waar ik je begeleid en feedback geef op jouw uitdagingen. Waar we elkaar inspireren en motiveren, waar we elkaar horen en zien! We elkaar steunen door dik en dun! 

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Een gelukkig leven begint bij jou.

Bekijk de video waarin een deelnemer haar ervaringen deelt.

Dit kan jij ook hebben! Wil je meer weten? Plan een gratis ontmoetingsgesprek in.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Wat vertelt jouw lichaam?

Iedere dag zet ik mijn lichaam in beweging. Iedere dag dezelfde serie. Saai? Nee zeker niet, want alhoewel het lijkt dat het iedere dag  hetzelfde is, is dat het niet. Iedere dag is anders, iedere dag voel ik me anders en iedere dag  voelt mijn lichaam anders. Vertelt mijn lichaam wat anders. Door de herhaling heb ik geen afleiding, leer ik mijn lichaam kennen en voelen. Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn. Je voelt wat er speelt, wat voor effect weinig slaap, stress, slechte voeding, onverwerkte emoties, overtuigingen en patronen op jou hebben. Je reinigt je lichaam van alle toxische invloeden en gaat als vanzelf goed voor je lichaam zorgen. Je gaat gezonder eten, waardoor je letterlijk je lekkerder in je vel komt te zitten. Je valt af en  voelt je licht, gezond, flexibel en krachtig. Dit geeft je zelfvertrouwen.


Yoga is een krachtige tool die je kunt inzetten voor jouw ultieme geluk. Uit onderzoek is gebleken dat Yoga helpt te ontspannen omdat het de afgifte van Cortisol vermindert. Cortisol is een stresshormoon dat de serotonine beïnvloedt, de neurotransmitter die vaak in verband wordt gebracht met depressie.  


Door jezelf te reinigen van onverwerkte emoties, beperkende overtuigingen en patronen ga je als vanzelf beter slapen. Je lichaam is weer in staat om de afgifte van melatonine aan te maken, een hormoon wat het slaap- en waakritme reguleert. Bij een onderzoek deden volwassenen gedurende 24 weken zes keer per week de zonnegroet. Zij hadden meer kracht in het bovenlichaam, een beter uithoudingsvermogen en gewichtsverlies. Dagelijks 15-30 minuten yoga maakt een groot verschil in kracht, flexibiliteit en balans.

"A fit Body, a calm Mind, a house full of Love.

These things cannot be bought, they must be earned."

De tools die ik inzet...

Jij, Jou, Jezelf

Bij mij ga je zelf aan de slag. Alleen jij kan je angst, verdriet, grenzen en energie het beste managen. Dit traject kan alleen als jij zover bent. Maar ons hoofd is nooit zover, die blijft ons saboteren. Dus voel jij dat je iets wil veranderen. Neem dan die stap. Dat betekent niet dat je geen angsten of blokkades gaat ervaren. Dit heeft iedereen. Maar hier gaan we je bij helpen.

Yoga

Ik leer via het lijf. En dat ga ik jou ook leren.  We zetten je lichaam in als instrument want zij heeft je meer te vertellen dan je ooit voor mogelijk hield. Door yoga in te zetten ga jij je lichaam beter leren kennen. Je gaat connecten met je ziel en ervaart meer souplesse. Hierdoor kun jij eigen trauma's oplossen. Yoga is een zelfhelende methode waarbij jij zelf de regie neemt over jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid.

Voelen

  Door te voelen kun je jezelf genezen. Ik leer jou voelen en kan er samen met jou voor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen. Door mijn ervaring als VITT coach en Shiatsu therapeut kan ik heel goed inchecken bij je aura, energie en gevoelens. Ik zoek samen met jou uit wat er blokkeert of waar de oorzaak ligt. Zodat jouw energie blijft stromen.

Natuur

De natuur heeft ons zoveel moois te leren. Vanuit de natuur en zijn elementen gaan we ontdekken welke groeistappen er voor jou mogelijk zijn zijn. We zijn allen verbonden met elkaar en de natuur. Jij bent een mini kosmos van de natuur. Wanneer je gaat leven volgens de natuurwetten voel jij energiek, fit, krachtig, flexibel en in balans. Je gaat leven volgens jouw natuur.

Maar denk jij...

" ik ben niet slank genoeg..."

" ik ben niet lenig..."

" ik ben te oud..."

" ik heb niet genoeg tijd..."

" ik heb geen discipline..."

" ik vind het programma te "zweverig..."

" ik kan het niet..."


Dan ga je met deze trajecten je gedachten omzetten naar gevoelens en de juiste energie. Waardoor je beter in je vel zit, je gezonder wordt, jezelf mooier voelt

en je ultiem geluk gaat ervaren. Je denkt misschien ook, jij hebt makkelijk praten. Maar ik had deze gedachten ook… En geloof me... ik was 7 kilo zwaarder,

ik was echt de meest stijve vrouw die je kon vinden, ik had het hartstikke druk en alles was belangrijker dan ik.

Toch begon ik eraan en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik geniet nu van alle tools die ik heb om mezelf te kunnen helen.

En als ik het kan dan kan jij het ook! 

Leer in het volg je natuurlijke pad traject waarin je op een makkelijke, nuchtere en leuke manier jouw groei stappen zet.

Dus hoe zou het voelen als…jij flexibeler, beweeglijker en vitaler bent?

jij beter slaapt?

jij ervaart dat jouw energie stroomt?

jij je lichaam op een natuurlijke wijze ontgift en hiermee klachten voorkomt?

jij vrij bent van oude pijnen en trauma's?

jij als vanzelf een gezondere levensstijl aanneemt?

jij weet wat je wil en daarna handelt?

jij balans en geluk ervaart in je leven?

jij kunt ontspannen?

jij ruimte ervaart?

jij jezelf kunt helen zonder medicijnen?

jij ervaart dat je goed genoeg bent zoals je bent?

jij kracht, rust en veerkracht bezit om sterker uit moeilijke situaties te komen?

Claim dan nu jouw spot in het traject “Volg je natuurlijke pad”

€ 3.333,-

Volg je natuurlijke pad

Zet je intenties en doelen neer voor het komende jaar in een 1:1 met mij


Maak een commitment met de belangrijkste persoon, namelijk jijzelf


Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test


Iedere seizoen start je direct met de juiste energie tijdens een Elements Day


Een one day retraite waarbij je verbinding maakt met jezelf, de natuur en gelijkgestemde! 


In ieder element heb je een 1:1 transformatie sessie met mij om een significante groei stap te zetten.


Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement


Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties


Laat je inspireren en motiveren door je ervaringen met een gelijkgestemde community te delen waardoor jij jouw groei stappen kunt zetten


Creëer elke dag 30 minuten me-time.  Je gaat versteld staan wat je dit voor rust gaat brengen.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Wat krijg je allemaal?

Kick-off voor het bepalen van je intensies en doelen 

5  live dagen voor aanvang van elk element twv 199,-

15 yoga video's gebaseerd op de elementen

10 geleide meditaties

50 theorie video's

5 x 1;1 transformatie sessies met mij

Gezond eten volgens de 5 elementen

Te beluisteren wanneer het jou uitkomt

Inclusief eenvoudig stappenplan voor een dagelijkse practice

Werkboek met korte opdrachten per element

1 jaar toegang tot besloten community groep

1 jaar toegang tot online workshop "Volg je natuur

Wat anderen zeggen...

Ik kom graag bij Floor, omdat ze een veilige, fijne sfeer neerzet. In die ruimte kan ik mezelf zijn en het maximale uit mezelf halen. Doordat zij dichtbij zichzelf blijft, voel ik ook ruimte omdat te doen. Er is rust en acceptatie. Ze vertelt over haar eigen ervaringen waardoor het voor mij mogelijk wordt om te zien wat haalbaar is. Ik hou van de manier waarop zij haar nuchterheid met empathie combineert.

Femke

Floor ondersteunt graag mensen om te helen of dat nou fysiek is of mentaal. Ze helpt graag, voorziet in individuelen behoeften, is zorgzaam en niet oordelend. Voor mij is ze iemand bij wie ik altijd terecht kan. Ze stelt soms net die ene vraag waardoor ik even stilsta en nadenk. 

Monique

Floor laat je voelen dat alles oke is, alles mag er zijn. Hierdoor voel je je snel op je gemak om los te laten, dat is de plek waar groei ontstaat. Floor straalt liefde voor het leven uit en laat dit ook doorstralen naar iedereen om zich heen. Stilstaan, voelen, reflecteren en groeien, daar ondersteunt ze goed bij.

Bibi 

                   

Wanneer krijg ik toegang tot het programma dat ik gekocht heb?

Je krijgt na je aankoop direct een mail met daarin alle info over het programma. Lees deze goed door! Het kan zijn dat de mail in je spam beland, dus check deze ook even. In een andere mail ontvang je van ons je inloggegevens.

Hoelang duren de yoga video's?

Dit is verschillend. De yoga video's duren maximaal 30 minuten en minimaal 20 minuten. De andere video's verschillen echt maar nooit langer dan 20 minuten.

Hoe is het programma op gebouwd?

Het programma is rustig opgebouwd, zodat jij kunt wennen aan het ritme van je nieuwe dagindeling. Ook jouw lichaam krijgt hier mee de tijd om stap voor stap te veranderen, zonder blessures of andere klachten.

Is dit voor iedereen?

Iedereen kan dit programma volgen van jong tot oud. Zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan of als je echt heel gespannen bent. Maakt niks uit! Ik zou zeggen nou juist doen als je gespannen en stijf bent. Jiij hebt het dan het hardst nodig!