Ontdek wie jij bent

volgens de 5 elementen

              Leer hoe jij jezelf kan helen. 

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Unalome Geluk

Ontdek wie je bent volgens de 5 elementen. Wat zijn je kwaliteiten en waar zitten je valkuilen. 

Energie

Leer hoe jouw energie systeem werkt en wat jij zelf kan doen om in balans te leven en jezelf te helen.

Ben je eigen heelmeester

Ruim zelf je onverwerkte emoties, beperkte overtuigingen en patronen op en laat je energie weer stromen

Modder jij maar wat aan?

De Chinese Geneeskunde heeft duizenden jaren onderzoek gedaan, naar de 5 elementen. Zij hebben het beproefd en bewezen dat het werkt om gelukkig en gezond te leven. Al het leven beweegt in een cirkel, zoals de dag die overgaat in de nacht, de seizoenen die elkaar opvolgen en misschien wel de bekendste  de "Circle of life".


Ik was helemaal niet gelukkig. Ik liep maar door, probeerde alle ballen hoog te houden en raakte totaal uitgeblust. Ik bleef maar in rondjes lopen, plakte pleisters en bleef tegen dezelfde thema's aanlopen. Totdat het  genoeg was! Ik wilde het probleem bij de oorzaak aanpakken. Maar hoe dan?


Ik begon mezelf te leren kennen. Wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en mijn valkuilen. Ik leerde voelen. Voelen wat ik wil, wat goed is voor mij. Ik leerde tools die ik kon inzetten om mij zelf te helen, om mezelf  gelukkig te voelen. Ik leerde te leven met de natuur en hoe dat invloed heeft op mijn welzijn. Ik leerde dat ik de sleutel ben tot mijn geluk.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen

Allemaal zijn we op zoek naar geluk. Maar waar vind je dat? Hoe kun je het ervaren? Waarom voel je het niet of nauwelijks?

Ik heb ervaren dat het geluk heel dichtbij ligt en dat ik er weinig voor hoef te doen. Ik heb geleerd hoe ik met energie kan werken, zodat mijn leven stroomt. Dit voel ik terug in mijn lichaam. Hoe soepeler mijn lichaam, hoe meer de energie stroomt. Hoe meer ik verbonden ben met mezelf, hoe meer ik in mijn element ben. 


Vooraf aan de Elements Day vul jij een test in om te ontdekken wat jouw unieke blauwdruk  is volgens de  elementen. Welk element is jouw hoofdelement? Of heb je er meerdere? Iedereen heeft zijn eigen unieke samenstelling. Je hebt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, waardoor jijzelf actie kunt ondernemen om de elementen in jezelf in balans te brengen. Wanneer je dit doet zul je dit terug zien in je leven!

Tijdens deze dag ga je ervaren waar jij je geluk kunt vinden… Altijd. We gaan contact maken met niemand minder dan JIJ! Hoe je dat doet, ga ik je leren. Wanneer jij je verbindt met jezelf, kom je jezelf tegen en alles wat jou tegenhoudt om te zijn wie je bent en te doen wat jij wil.

Daarin kunnen we mooie stappen zetten die echt een wezenlijke verandering hebben!

Ga je mee op jouw pad naar Geluk? 

Na mijn scheiding ben ik gaan knokken. Werk zoeken, studeren, voor mijn kindje zorgen... Ik ging maar door. Hoe meer ik op de rit had, hoe meer stress ik kreeg. Ik had permanente buikpijn, ik was onrustig en had een kort lontje. Bij Floor ben ik na één sessie bewust geworden van mijn onverwerkte emoties. Ik was mezelf vergeten. Sinds mijn bezoek heb ik weer rust. Dingen kunnen weer wachten, ik heb weer aandacht voor mijn kind en het meest belangrijke: Ik erken mijn verdriet en leer opkomen voor mezelf. Ik heb minder buikpijn en ben trots op wat ik bereikt heb tot nu toe. Ik kan niet wachten om mezelf nog meer rust en gezondheid te geven. 

Dianne

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Ik wist dat ik blokkades had in mijn lijf, maar geen idee hoe ik van die blokkades af zou komen. Tijdens een Elements Day zijn de blokkades weggehaald. Je voelt ook daadwerkelijk dat ze weg zijn! Ik ervaar een zeer ontspannen gevoel en ben super blij dat ik open stond. Ik vond het bijzonder. Wat een bijzonder mens is Floor! Het voelde goed. Een heerlijk gevoel na de dag. Dank je wel!

Fehmina

"Maak tijd voor jezelf en ontdek dat jij de sleutel bent tot jouw geluk"

Floor

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Unalome Geluk

de 5 elementen

Ontdek hoe de 5 elementen in alle facetten van het leven aanwezig zijn. Wat zijn de 5 elementen en hoe zijn zij vertegenwoordigd in de natuur. Je leert hoe je deze kunt inzetten voor jouw eigen groeistappen. Jegaat leven volgens jouw natuur.

Yoga, Adem & Meditatie

We zetten je lichaam in als instrument, want zij heeft je meer te vertellen dan je ooit voor mogelijk hield. Door yoga, adem en meditatie in te zetten kun jij eigen trauma's oplossen. Yoga is een zelfhelende methode waar jij zeker de voordelen van plukt. 

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Unalome Geluk

Voelen

Ik leer jou voelen en kan er met jou voor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen. Door mijn ervaring als transformatiecoach kan ik inchecken bij je aura, energie en gevoelens. Samen zoeken we wat er blokkeert en waar de oorzaak ligt.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Unalome Geluk

Jij, Jou, Jezelf

Wie ben jij volgens de 5 elementen? Kom erachter welke element jouw hoofdelement is. Wat zijn jouw krachtbronnen en wat je valkuilen. Leer wat jij kan doen om gezond en in balans te zijn zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Wat ga jij ervaren?

 Pas op hoor…

want wanneer je meedoet aan de Elements Day, ervaar je zomaar ineens...


Geluk 

Energie

Ruimte 

Rust in je hoofd

Stilte & Helderheid

... dat jezelf de sleutel bent totwat jij wil.

149,- 

ELEMENTS DAY Lente -  Groei

Kan jij wel rust en ontspanning gebruiken?

Wil jij leren hoe jij je eigen heelmeester wordt?

Ben jij klaar om definitief af te rekenen met oude pijn, triggers en onverwerkte emoties?


Dan is deze dag een goede start, op de perfecte locatie met persoonlijke aandacht, omdat we werken met max. 10 personen. Je profiteert van een ervaringsdeskundige  op het gebied van energie. Dit is niet alleen een dag om op te laden, maar ook om echt te transformeren. Je leert ook meteen tools die jezelf dagelijks kan inzetten voor jouw geluk.


Waar? Wanneer? Hoe laat?


Datum: 18 maart 2023 

Tijd: 9.00 uur tot 15:30 uur 


Deelnemers: minimaal 5 en maximaal 8  

Locatie: Charme Camping Hartje Groen, Schaijk

Bonus: Inclusief materiaal


Kun jij ontvangen? Ontvang...

Coaching

• Tijdens deze  dag word je in een groep van max 8 personen begeleidt op jouw pad naar geluk

• Ruimte voor maximaal 8 personen om inzichten en ervaringen te delen.  Vragen te stellen en samen groei stappen te zetten. 

• Een unieke ervaring met alle aandacht voor jou. Waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet. Door te zien wat bij een ander gebeurt kan al zo helend zijn voor jou!• Je eerste stap op jouw pad naar geluk•.100% garantie op nieuwe inzichten

•.Mogelijkheid tot het echt opruimen van blokkades, zoals in een 1 op 1 sessie. Het gevoel zal echt blijvend veranderen in de positieve zin.

• Een ervaringsdeskundige in het werken met energie

• Een 1:1 van 30 minuten coaching na de Elements Day

 

Materiaal

• Voorbereidende mail op de Elements Day met 5 elementen test en inzichtelijk maken van  Doelen & Intenties van dit seizoen.

• Thee, Muntwater, Fruit• Vegetarische Lunch• Unieke locatie in de natuur• Yogamat, dekentje, meditatiekussen en yogablokken

 

Jij brengt mee

• Jezelf

• Warme, lekker zittende kleding

• De bereidheid om tijd door te brengen in verbinding 

Je hebt ons echt een cadeau gegeven deze Elements Day!

Monique

In jouw lessen ervaar ik diepgang die ik ergens anders niet ervaar. 

Milou

Wauw, wat ben ik in een diepe rust als ik met jou mediteer. Ik ben gewoon echt weg! Daarna voel ik me zo helder.

Bibi

Ik kwam thuis en ben een uur daarna in slaap gevallen tot de volgende ochtend! Jee dat had ik kennelijk nodig.

Femke