Stoeien, groeien, bloeien...

Wil jij in het leven stoeien of wil je groeien?

"Doen wat in je hart zit is zo kloppend! Durf jij het te volgen?"


Zijn wie je bent. Doen wat jij wil.

Loop jij steeds weer tegen hetzelfde thema aan? Heb jij last van gevoelens, onverwerkte moties, angsten en belemmerende overtuigingen waar je wel klaar mee bent? Omdat je daardoor niet het leven leeft wat je graag zou willen?

Dan is het tijd voor een consult.

 

Ik ga samen met jou kijken wat er blokkeert, waar de oorzaak ligt en wat we vrij kunnen maken. Ik kan er samen met jou voor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen.

In het filmpje hiernaast leg ik uit hoe het werkt.

 

Prijs consult: € 95,00

Dit is inclusief 21% BTW

 

Kan je niet? Verzet je afspraak door een mail te sturen. Wanneer je annuleert binnen 24 uur, zal ik een factuur naar je toesturen.

 

Waarmee kan ik je helpen?

Ik kan je alleen daar ondersteunen wat ik zelf gevoeld, doorleefd en overwonnen heb. Kennis en ervaring is wijsheid. Hierdoor weet ik niet alleen waar jij het over hebt, ik voel het en ik weet hoe ik jouw kan begeleiden hoe jij daaruit kan komen. I just was on that road before you. Ik loop even mee in een consult. Wat kan ik voor je doen? Ik kan je helpen met de volgende uitdagingen:


Depressie

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Laagzelfbeeld

Vastlopen in familie, relatie, werk of gezin

Onverwerkte emoties &  trauma 

Belemmerende overtuigingen en patronen

Persoonlijke groei/niet lekker in je vel

Alleen geboren Tweelingen

Over gevoeligheid voor omgeving

Familie opstelling

Testen van vitaminen en mineralen

Emoties en gedrag bij baby's en kinderen

Wie ben ik en wat wil ik?

Je eigen ruimte innemen

Als je voelt dat et anders kan maar niet weet waar te beginnenWat leuk je hier te ontmoeten!

Ik ben Floor, moeder van twee gevoelige dochters, yogine, therapeut en yogadocent. 

Op 17-jarige leeftijd had ik een chronische darmziekte. Ik pleegde continu roofbouw op mijn lichaam.  

Ik kreeg medicijnen, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereikte met rust en minimaal eten, zodat mijn lichaam tijd kreeg om zichzelf te gaan herstellen.

Zo overleefde ik vele stress perioden, totdat ik erachter kwam... dit kan anders.

 

Door een aantal spirituele opleidingen kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik begon ook met yoga om meer flexibiliteit en ruimte in mijn stijve pijnlijke lichaam te krijgen. Door het leven zelf en de drukte van alledag, vergat ik weer mezelf en kreeg meerdere malen last van mijn darmen.

 

Ik besloot dat het tijd werd voor echte veranderingen en begon ik aan de VITT-opleiding in Belfeld. Dit is een 4-jarige energetische opleiding.  Ik voelde hoe het is om vanuit je hart en verbinding te leven. Heerlijk om die stilte, vrede en liefde te voelen. Tegelijkertijd begon ik ook aan een Yoga opleiding. Beide opleidingen waren voor mij de ideale combinatie.

 

Vroeg in de ochtend sta ik in stilte op en doe ik mijn Yoga. Dit is mijn manier om vanuit de verbinding met mezelf te leven.

Ik heb heel wat uitdagingen overwonnen!

En jij? Wat gun jij jezelf?

Jouw pad naar Geluk

 

Wat anderen zeggen...

Ik laat mezelf niet zomaar door iedereen testen, maar sinds ik Floor leerde kennen in onze gezamenlijke VITT opleiding is er zo'n fijne band ontstaan, dat zij nu bijna de enige is die een consult met mij mag doen. Floor voelt en test zo puur dat alles als van zelf lijkt te gaan. Het is een mooie aanvulling op onze kennis en ze brengt me naar de diepere lagen toe. Vandaar dat ik haar ook mijn praktijk, kantoor en trainingen toevertrouw, want ze is een prachtmens.

Charlotte

Ik was uit het lood. Liep tegen verschillende mensen op, woordenwisseling, dingen waarop ik niet zat te wachten... Achteraf denk ik: ik zat eigenlijk al jaren vast in een zomp. Het leek of ik niet verder kwam hoe hard ik ook mijn best deed. Na de behandeling voel ik mijn levensenergie terugkomen. Ik voel de kracht in mijn benen weer als ik tegen de wind in fiets. Ik heb in de tuin gedanst met een vriendin. De muziek staat weer aan en ik zing mee. Ik ben op een positieve manier voor mezelf opgekomen en dat zonder te twijfelen aan mezelf! Ik ben ergens doorheen geholpen. Ik kan weer op de stroom mee. Zo blij mee!!!

 Carla

Ik ken Floor al mijn hele leven. We zijn even oud en een samen geboren tweeling. Wij zijn hier om elkaar te helpen en toch ieder ons eigen pad te lopen. Ik heb gezien hoe ze heeft mogen groeien in een kundige, integere en zachte therapeut die intuïtief precies aanvoelt wat je nodig hebt. In de ruim 20 jaar dat ik aan zelfontwikkeling doe, heb ik verschillende goede therapeuten gezien. Ieder op hun eigen manier heeft me geholpen te groeien en te zijn wie ik nu ben. Er is echter nog nooit iemand geweest die de vinger letterlijk en figuurlijk zo goed op de juiste plek weet te leggen als Floor. Ik zou zeggen, gun jij jezelf dit cadeau en ervaar hoe Floor je kan helpen. Je zult jezelf dankbaar zijn.

Susan