Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Gezondheid, Welzijn

Creeër zelf je eigen geluk! Volg je natuurlijke pad.

In 12 maanden van aanmodderen, vermoeid,

pijntjes en alle ballen hoog willen houden naar

vrijheid en geluk!!

Neem de regie over jouw leven!

Zijn wie jij bent. Doen wat jij wil

Volg jij je natuur?

Ken je dat gevoel? Dat je niet vooruitkomt, dat je vastzit en aanmoddert? Je bent moe, je voelt onrust, je lichaam zit niet lekker of doet zelfs pijn. Je bent druk met alles en iedereen, komt tijd te kort en je hoofd blijft maar tetteren. Kortom: alles zit tegen en dat alleen bij jou! Je verlangt naar die rustige stroom waarop je mee kan varen, maar waar de f*ck vind je die stroom? Waar vindt je geluk, stilte, energie, ruimte en een helder hoofd?Zo creëer ik mijn eigen geluk

Iedere dag begin ik met tijd voor mezelf. In alle stilte in de vroege ochtend maak ik al contact met mijzelf. Het is stil in mij, ik voel van alles. Soms fijn, soms niet. Ik laat het er zijn. Er is verbinding, ruimte voor wat er is. Ik sta op mijn yogamat om mijn groeistappen te zetten naar mijn ultieme geluk. Met mijn ademhaling maak ik verbinding met mezelf. De energie stroomt en inzichten worden verkregen. Oude pijn en trauma's komen los. Patronen worden doorzien en beperkende overtuigingen losgelaten. Mijn hoofd wordt stil, het lichaam flexibel en sterk, mijn persoonlijkheid en ziel smelten samen. Vanuit hier kan ik luisteren, weet ik welke stappen te zetten om het leven te leven waar ik van droom. Ik leef met de stroom mee.

  

Weet jij dat je lichaam een zelfhelend vermogen bezit?

Je lichaam in staat is om zichzelf te genezen? Als je leert luisteren naar je lichaam, voelt wat er is en samenwerkt met de natuurlijke energie ontwikkel je jouw eigen zelfhelend vermogen. Hierbij neem jij de regie over jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Iedereen kan dit. De vraag is: kies jij voor jezelf?

Jij bent de sleutel tot jouw eigen geluk.

Floor

Volg je pad naar geluk

Volg je natuurlijke pad is een jaarprogramma waarbij je gebruik maakt van de kracht van de natuur. Door dagelijks even stil te staan en tijd te besteden aan jezelf krijg je steeds meer inzichten om jouw groei stappen te zetten. Je maakt je vrij en gaat jouw natuurlijke pad lopen. Jouw geluk.


Er zijn 5 seizoenen met elk een specifiek programma om je energie te laten stromen. Je kunt aan het begin van ieder seizoen starten. Op 21 maart begint het Voorjaar, op 21 juni de Zomer, op 21 september het Najaar, en op 21 december de Winter. Haal uit elk seizoen wat erin zit!Hoe volg jij je natuurlijke pad?

 • Zet je intenties en doelen neer voor het komende jaar in een 1:!1 met mij
 • Maak een commitment met de belangrijkste persoon, namelijk jijzelf
 • Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test
 • Iedere seizoen start je direct met de juiste energie tijdens een Elements Day. Een one day retreat waarbij je verbinding maakt met jezelf, de natuur en gelijkgestemden!
 • In ieder element heb je een 1:1 transformatiesessie met mij om een groeistap te zetten. Dit betekent minimaal 5 grote transformaties dit jaar!
 • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
 • Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties
 • Laat je inspireren en motiveren door je ervaringen met een gelijkgestemde community te delen waardoor jij jouw groeistappen kunt zetten
 • Creëer elke dag 30 minuten me-time. Je gaat versteld staan wat je dit voor rust gaat brengen.


Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Een gelukkig leven begint bij jou.

Bekijk de video waarin een deelnemer haar ervaringen deelt.

Dit kan jij ook hebben! Wil je meer weten? Plan een gratis ontmoetingsgesprek in.

"A fit Body, a calm Mind, a house full of Love.

These things cannot be bought, they must be earned."

De tools die ik inzet...

Jij, Jou, Jezelf

Bij mij ga je zelf aan de slag. Alleen jij kan je angst, verdriet, grenzen en energie het beste managen. Dit traject kan alleen als jij zover bent. Maar ons hoofd is nooit zover, die blijft ons saboteren. Dus voel jij dat je iets wil veranderen? Neem dan die stap. Dat betekent niet dat je geen angsten of blokkades gaat ervaren. Dit heeft iedereen. Maar hier gaan we je bij helpen.

Yoga

Ik leer via het lijf en dat ga ik jou ook leren. We zetten je lichaam in als instrument want zij heeft je meer te vertellen dan je ooit voor mogelijk hield. Door yoga in te zetten ga jij je lichaam beter leren kennen. Je gaat connecten met je ziel en ervaart meer souplesse. Hierdoor kun jij eigen trauma's oplossen. Yoga is een zelfhelende methode waarbij jij zelf de regie neemt over jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid.

Voelen

   Door te voelen kun je jezelf genezen. Ik leer jou voelen en kan er samen met jou voor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen. Door mijn ervaring als VITT coach en Shiatsu therapeut kan ik heel goed inchecken bij je aura, energie en gevoelens. Ik zoek samen met jou uit wat er blokkeert of waar de oorzaak ligt. Zodat jouw energie blijft stromen.

Natuur

 De natuur heeft ons zoveel moois te leren. Vanuit de natuur en zijn elementen gaan we ontdekken welke groeistappen er voor jou mogelijk zijn. We zijn allen verbonden met elkaar en de natuur. Jij bent een mini kosmos van de natuur. Wanneer je gaat leven volgens de natuurwetten voel jij energiek, fit, krachtig, flexibel en in balans. Je gaat leven volgens jouw natuur.

Denk jij weleens...


 • ik ben niet slank genoeg
 • ik ben niet lenig
 • ik ben te oud
 • ik heb niet genoeg tijd
 • ik heb geen discipline
 • ik vind het programma te zweverig
 • ik kan het niet


I got you! Ik had al deze gedachten ook. Was de meest stijve vrouw die je kon vinden, was flink wat kilo’s te zwaar en altijd druk met alles en iedereen. Maar ik leerde hoe ik mijn gedachten omzet naar gevoelens en de juiste energie. Waardoor ik beter in mijn vel zat, gezonder werd en mezelf mooier voelde. Ik ervaar nu ultiem geluk. En precies DAT alles leer jij in dit traject ook.

Dus hoe zou het voelen als…jij flexibeler, beweeglijker en vitaler bent?

jij beter slaapt?

jij ervaart dat jouw energie stroomt?

jij je lichaam op een natuurlijke wijze ontgift en hiermee klachten voorkomt?

jij vrij bent van oude pijnen en trauma's?

jij als vanzelf een gezondere levensstijl aanneemt?

jij weet wat je wil en daarna handelt?

jij balans en geluk ervaart in je leven?

jij kunt ontspannen?

jij ruimte ervaart?

jij jezelf kunt helen zonder medicijnen?

jij ervaart dat je goed genoeg bent zoals je bent?

jij kracht, rust en veerkracht bezit om sterker uit moeilijke situaties te komen?

Claim dan nu jouw spot in het traject “Volg je natuurlijke pad”

Volg je natuurlijke pad

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen

Rise

 • Zet je intenties en doelen
 • Maak een commitment met jou
 • Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test
 • 1 one day retreats
 • 1:1 transformatiesessies
 • Iedere 2 weken een ontmoetingscall van 30 minuten
 • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
 • Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties
 • Laat je inspireren en motiveren in de community
 • Creëer elke dag 30 minuten me-time.

555,-

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Uden, Coach Unalome Geluk

Shine

 • Zet je intenties en doelen
 • Maak een commitment met jou
 • Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test
 • 2 one day retreats
 • 2 1:1 transformatiesessies
 • Iedere 2 weken een ontmoetingscall van 30 minuten
 • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
 • Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties
 • Laat je inspireren en motiveren in de community
 • Creëer elke dag 30 minuten me-time.

999,-

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga uden, Geluk, rust, zelfvertrouwen

Overcome

 • Zet je intenties en doelen
 • Maak een commitment met jou
 • Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test
 • 5 one day retreats
 • 5 1:1 transformatiesessies
 • Iedere 2 weken een ontmoetingscall van 30 minuten
 • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
 • Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties
 • Laat je inspireren en motiveren in de community
 • Creëer elke dag 30 minuten me-time.

2222,-

€3.333,-
€ 2.222,-

Volg je natuurlijke pad

 • Zet je intenties en doelen neer voor het komende jaar in een 1:1 met mij
 • Maak een commitment met de belangrijkste persoon, namelijk jijzelf
 • Krijg inzicht in wie jij bent door de 5 elementen test
 • 5 one day retreats waarbij je verbinding maakt met jezelf, de natuur en gelijkgestemden!
 • 5 1:1 transformatiesessies om een groeistap te zetten, 1 in ieder element
 • Iedere maand een ontmoetingscall van 30 minuten
 • Iedere dag yoga met de juiste energie van het natuurelement
 • Ervaar wat de energie van elk seizoen voor jou kan betekenen door de werk meditaties
 • Laat je inspireren en motiveren door je ervaringen met een gelijkgestemde community te delen waardoor jij jouw groei stappen kunt zetten
 • Creëer elke dag 30 minuten me-time. Je gaat versteld staan wat je dit voor rust gaat brengen.
Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Wat krijg je allemaal?

Kick-off voor het bepalen van je intensies en doelen 

5  live dagen voor aanvang van elk element twv 199,-

15 yoga video's gebaseerd op de elementen

10 geleide meditaties

50 theorie video's

5 x 1;1 transformatie sessies met mij

Gezond eten volgens de 5 elementen

Te beluisteren wanneer het jou uitkomt

Inclusief eenvoudig stappenplan voor een dagelijkse practice

Werkboek met korte opdrachten per element

1 jaar toegang tot besloten community groep

1 jaar toegang tot online workshop "Volg je natuur

Wat anderen zeggen...

Ik kom graag bij Floor, omdat ze een veilige, fijne sfeer neerzet. In die ruimte kan ik mezelf zijn en het maximale uit mezelf halen. Doordat zij dichtbij zichzelf blijft, voel ik ook ruimte omdat te doen. Er is rust en acceptatie. Ze vertelt over haar eigen ervaringen waardoor het voor mij mogelijk wordt om te zien wat haalbaar is. Ik hou van de manier waarop zij haar nuchterheid met empathie combineert.

Femke

Floor ondersteunt graag mensen om te helen of dat nou fysiek is of mentaal. Ze helpt graag, voorziet in individuelen behoeften, is zorgzaam en niet oordelend. Voor mij is ze iemand bij wie ik altijd terecht kan. Ze stelt soms net die ene vraag waardoor ik even stilsta en nadenk. 

Monique

Floor laat je voelen dat alles oke is, alles mag er zijn. Hierdoor voel je je snel op je gemak om los te laten, dat is de plek waar groei ontstaat. Floor straalt liefde voor het leven uit en laat dit ook doorstralen naar iedereen om zich heen. Stilstaan, voelen, reflecteren en groeien, daar ondersteunt ze goed bij.

Bibi 

                   

Chat functie

Wanneer krijg ik toegang tot het programma dat ik gekocht heb?

Je krijgt na je aankoop direct een mail met daarin alle info over het programma. Lees deze goed door! Het kan zijn dat de mail in je spam beland, dus check deze ook even. In een andere mail ontvang je van ons je inloggegevens.

Hoelang duren de yoga video's?

Dit is verschillend. De yoga video's duren maximaal 30 minuten en minimaal 20 minuten. De andere video's verschillen echt maar nooit langer dan 20 minuten.

Hoe is het programma op gebouwd?

Het programma is rustig opgebouwd, zodat jij kunt wennen aan het ritme van je nieuwe dagindeling. Ook jouw lichaam krijgt hier mee de tijd om stap voor stap te veranderen, zonder blessures of andere klachten.

Is dit voor iedereen?

Iedereen kan dit programma volgen van jong tot oud. Zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan of als je echt heel gespannen bent. Maakt niks uit! Ik zou zeggen nou juist doen als je gespannen en stijf bent. Jiij hebt het dan het hardst nodig!