Wil je weten of het klikt?

Even 30 minuten kletsen...

Voor mij is het altijd heel belangrijk dat ik me veilig en vertrouwd voel bij iemand. Wanneer ik me rot voelde en er zelf niet meer uitkwam, had ik behoefte aan iemand die even meekeek met wat er speelde. Altijd was ik zenuwachtig. Verandering was nooit mijn sterkste kant. Ik vond het echt heel spannend. De veilige basis die ik voelde bij de mensen die ik om hulp vroeg was wat ik nodig had. In die ruimte kon ik toelaten, loslaten en soms ja, kon ik ook mijn schaduwkanten laten zien. Ik weet hoe belangrijk het is, want ontspannen is loslaten, tot jezelf komen. Gezien en gehoord worden, er helemaal kunnen zijn was voor mij al heel helend. De energie van deze mensen, de onvoorwaardelijkheid, het geduld, de warmte in hun ogen en dat ze zonder oordeel zijn maakte dat ik stappen heb gezet die ik anders nooit had durven maken. Dit is wat ik jou kan bieden.  Ruimte om helemaal te zijn wie je bent, met alles wat er is, ook al zijn het je schaduwkanten, het maakt niet uit. Ik ben er, vanuit verbinding, waarin ik kan afstemmen op jou en voelen wat je nodig hebt, zodat jij jouw stappen zet.  In een ontmoetingsgesprek van 30 minuten, die ik graag voor je vrij maak, wil ik je laten voelen wat er mogelijk is. Je de kans geven om mij te ontmoeten of ik diegene ben waarbij jij de ruimte voelt om te groeien! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!


Wat anderen zeggen...

De 1e keer dat ik bij Floor binnenkwam, na een fijn telefoongesprek, voelde als thuiskomen. Ik had meteen het gevoel er te mogen zijn. Ik wist nog niet hoe, maar wel dat Floor mij verder kon helpen in mijn innerlijke strijd.

Na een fijne, intensieve behandeling voelde ik me herboren, mijn energie stroomde eindelijk weer! Floor heeft mijn onbewuste patronen en trauma’s bewust gemaakt, waardoor ik nu veel beter snap waarom ik doe wat ik doe. Dit, aangevuld met haar eigen verhalen, maakt dat ik mezelf meer heb kunnen helen.

Door de luchtige manier van denken/doen van Floor, maakt dat ik anders naar de dingen kan kijken, minder zwaar en soms zelfs met een lach. Ach, dat is wie ik ben en daar is niks mis mee :)

Lisa

Bewegen is niet echt mijn ding, dus ik vond het best spannend. Dit gevoel was ik dankzij Floor snel kwijt. Floor is een warme persoonlijkheid en zorgde er direct voor dat ik op mijn gemak voelde. Tijdens de les kijkt ze echt wat jij kan en komt jou ook ondersteuning geven om net wat meer uit de oefening te halen. Dit zorgt ervoor dat jij je na de les voldaan voelt en merk je dat je ook lekker bezig bent geweest.

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Unalome Geluk

Kim

Ik merkte dat ik al enige tijd niet zo goed kon aarden en niet zo goed bij mijn eigen gevoel kon blijven. In een consult vroeg Floor me te gaan staan waarbij zij haar hand legde en me vroeg mijn ogen te sluiten. De energie die van haar afkwam verraste mij, want ik voelde het gloeien in mijn benen en merkte dat mijn benen en voeten zwaarder werden... alsof zij mij echt weer even met mijn voeten op de aarde zetten. De dagen daarna was ik mij weer meer bewust van mijn gevoel en ook de houding die ik aanneem. Het was een bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Marielle Mulders

Ontdek hoe jij je triggers kunt loslaten

Als jong volwassenen ontdekte ik dat een chronische ziekte een grote invloed heeft op je leven. Ik zocht naar antwoorden en hulpmiddelen om van mijn klachten af te komen. Deze vond ik uiteindelijk door naar mezelf te luisteren. Ik voelde wat ik kon doen en handelde ernaar. Hierdoor herstelde ik in no-time


Aangetrokken tot de wonderen wereld van energie volgde ik vele opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde te luisteren en de juiste vragen te stellen aan mezelf. De antwoorden op je vragen komen van binnenuit en daardoor kan je lichaam herstellen, doordat jij de regie neemt voor jouw fysieke, mentale en emotionele gezondheid.


Jij bent de sleutel tot jouw welzijn! Dit zie ik regelmatig in mijn consulten. Ik begeleid je, jij zet de stappen. Je neemt ook echt een tool mee naar huis die jezelf altijd kunt inzetten als je het nodig hebt.


Ik gun je geluk! En jij? Wat gun jij jezelf?