Super leuk, maar wacht nog even {pvar=first_name pvardefault=''}!

Je aanvraag voor de gratis 5 elementen test is gelukt!

Je ontvangt deze test over een paar minuten op {pvar=email pvardefault='jouw emailadres'}.

Maar hoe zou je het vinden om niet alleen inzicht en antwoorden te vinden, maar meteen al een eerste stap te zetten

via een online training? Omdat je zojuist de gratis test hebt aangevraagd heb ik een heel tof aanbod voor je

en kun je met 33% korting toegang krijgen tot het "Online stap voor stap yoga" programma.

Mijn overwinningen...

Al 16 jaar ontwikkel ik mijzelf door yoga en allerlei spirituele opleidingen. Body, Mind & Soul komen voor mij samen in Yoga. Door de houdingen maak je je lichaam vrij, flexibel en sterk. Door de ademhaling verbind je jezelf met je ziel. Je hoofd wordt stil, je doorbreekt je patronen en je overtuigingen veranderen. Lekker efficient he?

Ik begon aan een yogaopleiding waarbij ik echt het groentje van de groep was. Ik overwon mijn angst; ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, Ik leerde dat ik alles kan als ik wil en mezelf de tijd geef om het te leren. En weet je? Het gaat niet over die moeilijke houding, maar wel om de les die erin verscholen zit. Ik was echt bang bij een bepaalde houding. Het ging over overgave in die houding en vertrouwen in jezelf. In die tijd had ik een van de moeilijkste beslissing van mijn leven te maken. Toen ik die beslissing had gemaakt voelde ik mijn lichaam gewoon die houding doen! Zo bijzonder en wat voelde ik me goed! Niet omdat ik het kon (wel een beetje), maar voornamelijk omdat ik een stap had gezet die essentieel was voor mijn geluk!

Wil jij dat ook?  Alleen hier kun je het "Online stap voor stap yoga" programma kopen met zoveel korting.Dit is wat ik leerde door Yoga

 • Ik ben goed zoals ik ben
 • Het gaat om mijn persoonlijke groeistappen 
 • Mijn lichaam is mijn leermeester
 • Ik kan alles wat ik wil
 • Ik ben verantwoordelijk
 • Mijn eigenwaarde stijgt nog steeds iedere dag
 • Ik ben milder en liefdevoller naar mezelf
 • Ik maak mijn keuzes
 • Ik vertrouw op mijn gevoel
 • Ik gun mezelf ..... wat ik maar wil
€ 33,-

Online stap-voor-stap yoga

 • Elke dag 30 minuten Me-time
 • Makkelijk en relaxt niveau
 • 7 daagse ervaring wat yoga kan doen
 • Te beluisteren wanneer jij wil
 • Alleen nu 33% korting
 • We fall, we break, we fail. 

  But then,

  We rise, we heal, we overcome.

  arrow_drop_up arrow_drop_down