Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Yoga uden Innerlijke rust

Blijf moeiteloos bij jezelf

Ervaar...

  • Rust, Ruimte & Energie
  • Verbinding met jezelf en anderen
  • Jouw eigen verantwoordelijkheid
Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Simpel bij jezelf blijven

Blijf bij jezelf wordt vaak gezegd. Maar hoe dan? Leer met deze tool hoe jij simpel bij jezelf blijft. Hoe vaker je de tool inzet hoe meer het vanzelf gaat. Je voelt je verbonden met jezelf en met anderen!

Rust, ruimte & energie

Met deze tool bescherm jij jezelf tegen prikkels en invloeden van buitenaf. Je maakt een ruimte om je heen die groot genoeg is voor jou. Je schoont jouw ruimte op en je ervaart rust, ruimte en energie om te doen wat jij wil.

Verbinden

Je verbindt je met de stilte in jezelf. Van hieruit is het mogelijk om je te verbinden met anderen zonder jezelf te verliezen, je leeg te voelen of ineens van alles moet met anderen. Je weet wat jouw verantwoordelijkheden zijn.

Ontdek je eigen ruimte

Heb jij vaak aan het einde van de dag behoefte om alleen te zijn? Vind jij het lastig om met grote groepen mensen om te gaan? Ben je vaak te moe en zeg je daarom uitjes met vriendinnen af? Of heb jij geen puf meer om met je kinderen te spelen? Of val je doodmoe op de bank inslaap en lijdt jouw relatie hier onder? Krijg je een rotgevoel als je het nieuws hebt gekeken of nadat je in contact bent geweest met andere mensen? Voel jij je minderwaardig ten opzichte van anderen? Wil jij vaak de problemen van anderen oplossen? Ben je druk met wat anderen van je vinden?


Met deze tool leer jij hoe jij jezelf beschermt tegen invloeden van buitenaf. Je creëert jouw ruimte, een beschermlaag en je bepaalt hoe jij je wil voelen. Je leert om onderscheid te maken in de energie van jezelf en de energie van anderen, want niet alles wat je voelt is van jou. WAT??? Ja, je kunt heel snel weten of iets van jou is of niet en hoe je dat simpel loslaat. Je leert dat alleen jij je uitdagingen kunt overwinnen. Want als jij mijn huiswerk maakt, wie leert er dan iets? Met deze tool kom je er ook achter dat jij goed bent zoals je bent. Daar hoef je niets voor te doen en zeker niet voor andere mensen. Dit levert je heel veel rust en energie op, waardoor jij helder kunt denken en energie hebt voor de dingen die jij wil doen. Je bent gefocust op jezelf, niet op anderen.


Deze tool kun je overal en altijd inzetten. Het kost je 1 minuut om te doen. Hoe vaker je het doet hoe sneller je het oppakt tot het moment dat je het bijna nooit meer hoeft te doen en je er je hele leven lang plezier van hebt. En niet alleen jij. Iedereen is graag bij je en samen kan je genieten zonder dat er iemand moe wordt of geïrriteerd.  


Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid
OMG! Wat een verandering. Ik voelde me helemaal niet lekker, depressief zelfs een beetje. Ik had last van vermoeidheid, irritaties en van allerlei geluiden. Ik kon geen rust vinden. Door mijn eigen ruimte te creëeren voelde ik die ook letterlijk. Ik kreeg rust, energie en ik had een glimlach op mijn gezicht. En het allermooiste? Wanneer ik dit niet meer voel kan ik het opnieuw doen, waar ik ook ben. Dank je wel!

Sharlene

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid

Me, Myself and I

Ik weet als geen ander hoe het is als je gevoelig bent. Ik hoop echt dat je het niet ziet als een last. Het is een mooie kwaliteit. Alleen wist ik niet hoe ik ermee om moest gaan. Ik werd om niets geraakt, geïrriteerd, was continu moe, ging over mijn eigen grenzen en daardoor kreeg ik op jonge leeftijd een chronische ziekte. Ik kon helemaal niet meer doen wat ik wilde, mijn lijf deed pijn en ik sliep de halve dag. 


Ik ben mezelf gaan ontwikkelen door vele verschillende energetische opleidingen. De kern van die opleidingen waren altijd dat ik alles in mijzelf kan vinden. De antwoorden, het trauma, de heling en het geluk.


Ik ben super dankbaar voor het feit dat ik geleerd heb hoe ik de sleutel ben van mijn eigen geluk. Door trauma's, onverwerkte emoties en oude pijn, overtuigingen en patronen op te ruimen is de kwaliteit van mijn leven sterk verbetert. Ik heb energie, innerlijke rust, voel balans, ruimte, ik voel me gewoon lekker. Ik kan omgaan met mijn emoties zonder dat ze me beheersen en veer veel makkelijker terug uit moeilijke situaties. Dit kan jij ook ervaren, want jouw geluk komt van binnenuit. Je hebt echt niets anders nodig dan jij, jouw, jezelf! Ik kan niet wachten om je te leren hoe jij jezelf kunt helen. 


Jij bent de sleutel om te zijn wie je bent en te doen wat jij wil.

Wat anderen ervaren...

Wat fijn die Bloom up. Ik heb hem ook echt ff nodig ivm discussie op mijn werk over mijn vakantie. 😏 Ik kan door de tool rustig blijven en in contact. Ik merk dat ik hierdoor geen stress ervaar en erop vertrouw dat we tot een goede oplossing komen.

Marielle 

Ik heb de Bloom Up gedaan!  Heel duidelijk en beeldend verteld. Een fijne video op het eind, met duidelijk uitleg, van een fijne vrouw. 🙂

 Ik doe de tool ook met mijn kinderen en werkt ook heel goed voor hun. Ze zijn blij, kunnen goed slapen, luisteren beter en zitten gewoon goed in hun vel!

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Uden, zelfliefde, verbinding, Innerlijke rust

Lisa

Als zeer rustgevend.......!!!!!

Ik voel mezelf te zitten in die zilverwitte, doorschijnende kermisbal in het water van de wereldzee. Om de bal heen klotst en stroomt het alle kanten uit. In de bal is het veilig , rustig en stil.

De bal beschermt mij en gaat altijd met mij mee. Het licht binnenin kan veranderen in zachtgeel, lichtblauw, lichtgroen

oranje, rose, paars. Is het ooit helemaal donker binnenin? Dank je wel voor de Bloom UP!


Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut, yoga Uden zelfliefde zelfvertrouwen

Wilma

Persoonlijke ontwikkeling, energetisch therapeut Uden, yoga Schaijk, Geluk, 5 elementen, Welzijn, Gezondheid
€22,-

Bloom Up!

De enige manier om je goed te voelen is om daar zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Jij hebt invloed op hoe jij je voelt, wat je toelaat en hoeveel ruimte je in neemt. Bloom Up is een krachtige tool die jij overal & altijd kunt inzetten. Hoe vaker jij het doet hoe sneller het gaat en hoe minder vaak je het hoeft te doen. 


Bekijk de video en leer hoe jij moeiteloos bij jezelf blijft.

Ervaar: 

  • Hoe jij simpel bij jezelf kan blijven
  • Dat jij je eigen verantwoordelijkheid neemt
  • Dat je volop energie hebt om te doen wat jij wil
  • Vrijheid, omdat je geen last hebt van prikkels
  • Dat jij bepaalt hoe jij je voelt, altijd & overal je hele leven lang
  • Ook te gebruiken voor je kinderen, werkt echt geweldig voor ze!

Lees het bijbehorende e-book. Hierin leg ik de theorie uit van de tool. De tool is een video waarin je samen met mij je energieveld neerzet. Door de video doen we het samen en lift jij als het ware mee op mijn energie, waardoor het veel makkelijker is om te doen.