Ben jij in je element?

Heb je 5 minuten tijd voor jezelf? Krijg inzicht in wat jouw lichaam vertelt en maak de gratis 5 elementen test. Neem zelf de verantwoordelijkheid voor jouw welzijn en maak daar elke dag tijd voor, zodat je later niet gedwongen wordt. Welke inzichten heb jij na het maken van de gratis 5 elementen test? 


  • Weet welk type je bent volgens de 5 elementen
  • Kom erachter welk type lichaam je hebt
  • Krijg inzicht in jouw klachten
  • Ontdek jouw valkuilen
  • 5 tips hoe jij in je element komt...

... zodat jij optimaal geniet van jouw energie!

50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Ja, dat wil ik!

Neem de regie voor jouw welzijn

Voor mij is bewegen altijd makkelijk geweest. Ik hou van ervan, het geeft me een goed gevoel een glimlach op mijn gezicht en de mogelijkheden om te kunnen doen wat ik graag wil doen. Maar tijd is een dingetje... daardoor ging ik iedere dag yoga doen. Wat iedere dag? Terwijl je al weinig tijd hebt? Ja, want door yoga kan ik, bewegen, mediteren, ademhalingsoefeningen doen en inzichten krijgen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De vele voordelen van yoga maakt dat ik graag vroeg opsta. De kwaliteit van mijn leven is duidelijk verbetert en verdient die tijdbesteding in no-time terug.

Ik investeer iedere dag tijd in mijzelf, zodat ik gezond, gelukkig, vrij kan leven en daar pluk ik iedere dag de vruchten van.

En jij waar kies jij voor?

Wat anderen zeggen...

De 1e keer dat ik bij Floor binnenkwam, na een fijn telefoon gesprek, voelde als thuis komen. Ik had meteen het gevoel er te mogen zijn. Ik wist nog niet hoe, maar wel dat Floor mij verder kon helpen in mijn innerlijke strijd.

Na een fijne, intensieve behandeling voelde ik me herboren, mijn energie stroomde eindelijk weer! Floor heeft mijn onbewuste patronen en trauma’s bewust gemaakt, waardoor ik nu veel beter snap waarom ik doe wat ik doe. Dit, aangevuld met haar eigen verhalen, maakt dat ik mezelf meer heb kunnen helen.

Door de luchtige manier van denken/doen van Floor, maakt dat ik anders naar de dingen kan kijken, minder zwaar en soms zelfs met een lach. Ach, dat is wie ik ben en daar is niks mis mee :)

Lisa Lemmerling


Bewegen is niet echt mijn ding, dus ik vond het best spannend. Dit gevoel was ik dankzij Floor snel kwijt. Floor is een warme persoonlijkheid en zorgde er direct voor dat ik op mijn gemak voelde. Tijdens de les kijkt ze echt wat jij kan en komt je ook ondersteuning geven om net wat meer uit de oefening te halen. Dit zorgt ervoor dat je je na de les voldaan voelt en merk je dat je ook lekker bezig bent geweest.


Kim Swewalt

Ik merkte dat ik al enige tijd niet zo goed kon aarden en niet zo goed bij mijn eigen gevoel kon blijven. In een consult vroeg Floor me te gaan staan waarbij zij haar hand legde en me vroeg mijn ogen te sluiten. De energie die van haar afkwam verraste mij, want ik voelde het gloeien in mijn benen en merkte dat mijn benen en voeten zwaarder werden... alsof zij mij echt weer even met mijn voeten op de aarde zetten. De dagen daarna was ik mij weer meer bewust van mijn gevoel en ook de houding die ik aanneem. Het was een bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Marielle Mulders

Als jong volwassenen ontdekte ik dat een chronische ziekte een grote invloed heeft op je leven. Ik zocht naar antwoorden en hulpmiddelen om van mijn klachten af te komen. Deze vond ik uiteindelijk door naar mezelf te luisteren. Ik voelde wat ik kon doen en handelde ernaar. Hierdoor herstelde ik in no-time


Aangetrokken tot de wonderen wereld van energie volgde ik vele opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde te luisteren en de juiste vragen te stellen aan mezelf. De antwoorden op je vragen komen van binnenuit en daardoor kan je lichaam herstellen, doordat jij de regie neemt voor jouw fysieke, mentale en emotionele gezondheid.


Jij bent de sleutel tot jouw welzijn!!!

Dat is wat ik iedereen gun! En jij? Wat gun jij jezelf?
Kies jij voor de dokter of wordt jij je eigen specialist?

De enige manier om de doktor zo weinig mogelijk te zien en tijd te hebben voor de dingen waar jij blij van wordt is om iedere dag een beetje tijd vrij te maken om te luisteren naar de wijsheden van jouw lichaam. Weten hoe jouw energie verdeelt is in je lichaam, welk type je bent geeft je meteen inzicht. Met de tips kun jij al direct aan de slag! 

50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Ja, dat wil ik!
arrow_drop_up arrow_drop_down